TVF 2. Lig’in 7. haftasında, Mavi Ege Gazi Gençlik karşısında 3-0 ‘lık önemli bir galibiyete imza atan A bayan takımımız dördüncü sıradaki yerini korudu ve zirve inadını sürdürmüş oldu.

Genelinde kontrolümüzde giden karşılaşmada zaman zaman zorlansak da karşılaşmayı lehimize çeviren ve haftayı 3 puanla kapatan takımımızı ve teknik ekibimizi kutluyoruz.

Karşılaşmadan Notlar : Kaptanımız Melis Dere, ortadan oynadığı bu karşılaşmada kritik anlarda yaptığı önemli katkılarla geçirdiği sakatlıktan sonra tekrar sezon başındaki gücüne ve formuna yaklaştığını müjdelerken, diğer orta oyuncumuz Çağla Cinan ise rakip hücumlarını kestiği bloklarda ve kazandırdığı hücum sayılarıyla formunu her geçen gün yükselttiğini gösterdi.

Yeni transferlerimizin de kısa süre aldığı karşılaşmada Burcu Çoban tecrübesi ile Tuğçe Çelik de dinamizmiyle takımımıza güç katacaklarını gösterdiler .

Set sonunda geriden gelen ve son topa kadar mücadele eden takımımızın “takım ruhunu yansıtması ve saha içi dayanışması” ise hepimizi mutlu eden bir diğer konuydu.

Haftanın Oyuncusu : Haftanın oyuncusu seçiminde en zorlandığımız haftalardan biri olan 7. haftada, hücumda yüksek performansla oynayan ve sorumluluk alarak kritik noktalarda önemli sayılar kazandıran smaçörümüz Pelin Kırtaş ile pas dağılımı, attığı plaseler ve servislerden kazandırdığı sayıların yanı sıra defansif yöndeki katkılarıyla Pınar Kırtaş, Özateş Spor Voleybol Fan sayfasının seçtiği oyuncular oldu.

Pelin ve Pınar Kırtaş kardeşleri kutluyor, başarılarının ve formlarının artarak devam etmesini diliyoruz.